Officiële opening Assistentiewoningen Keyhof

Vrijdag 21 februari 2020: feestelijke ingebruikname van Assistentiewoningen Keyhof. Na de rondleiding namen Prof. em. Manu Keirse, voorzitter Woonzorgnet-Dijleland vzw, en Griet Robberechts, algemeen directeur, het woord voor het warme welkom en de officiële inhuldiging. Danny Vangoidtsenhoven (Open VLD), burgemeester van Huldenberg, hield de openingstoespraak en knipte samen met de eerste bewoners plechtig het tricolore lintje door.


foto’s:  (1) Manu Keirse  (2) Danny Vangoidtsenhoven

Danny Vangoidtsenhoven (Open VLD) toonde zich met erg lovende woorden zeer opgetogen over de realisatie van dit unieke bouwproject in zijn groene gemeente. Met de ingebruikname van Assistentiewoningen Keyhof voegt Huldenberg een onmisbare schakel toe aan haar woonzorgaanbod, dat deze aanvulling op het bestaande aanbod in de plaatselijke zorgvoorzieningen er kwam op deze locatie betekent een absolute meerwaarde. Het verenigingsleven in het centrum van Huldenberg, de dienstverlening van het woonzorgcentrum, de natuurlijke rust van de natuur en de wijdse omgeving, maar ook de historische banden van de voormalige kloostersite met de plaatselijke gemeenschap zijn voor de burgemeester wat hier op Keyhof wonen ‘ZO aangenaam’ en bijzonder maakt.


foto’s: (1) Gilbert Devijver en Lisette Vonckx (2) Alexandra Carvignese en Griet Robberechts

ZO aangenaam wonen!

Alexandra Carvignese, wooncoach voor de nieuwe assistentiewoningen, bracht een persoonlijke getuigenis van Lisette en Gilbert, de eerste bewoners die er hun intrek namen. Hun gemotiveerde keuze voor Keyhof bevestigt het uitnodigende kader dat Vangoidtsenhoven schetste: “De groene omgeving, het wooncomfort, de garantie op goede zorg vanuit het woonzorgcentrum Keyhof voor als het minder goed zou gaan en de doorschuifmogelijkheden binnen het ruimere woonzorgaanbod van Woonzorgnet-Dijleland gaven de doorslag.