Assistentiewoningen Keyhof

ZO AANGENAAM WONEN

Zelfstandig wonen met deskundige diensten binnen handbereik
Een veilige en zorgeloze toekomst volgens je eigen wensen en waarden.

Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker

Assistentiewoningen Keyhof maakt het leven zorgelozer, je woont zelfstandig met de zekerheid van het brede aanbod bij Woonzorgnet-Dijleland.

Ontdekken & Ontmoeten

Actief blijven en aangenaam leven, dat is de kunst van gelukkig ouder worden. Hier heb je alles in huis om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, om buren, vrienden en familie te ontmoeten.

ZO veel wooncomfort

Alle flats zijn stijlvol afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle materialen en voldoen aan de recentste normen. Parkeermogelijkheid en laadpunten voor de elektrische fiets.

ZO thuis in Keyhof

Wonen en leven zoals je dat zelf wenst: ook wanneer je ouder wordt of als zorg en afhankelijkheid realiteit worden, blijft jouw thuisgevoel onze grootste uitdaging.

ZO autonoom blijven

Samenwonen met je zorgbehoevende partner, een uitkomst voor wie er even tussenuit wil of voor wie wil kennismaken met de voordelen van een assistentiewoning, het kan: we zoeken samen een oplossing.

Interesse ?

Neem contact op met de wooncoach. Ze vertelt je meer over de dagelijkse gang van zaken, denkt met je mee en overloopt samen met jou welke ondersteuning het best aansluit op jouw vragen.

Contact & informatie:

Audrey Van Campenhout
Wooncoach Assistentiewoningen Keyhof
T: 016 47 98 11
E: assistentiewoningen@keyhof.be