Huissprokkels – juni 2024

We hebben heel wat in petto en voor iedereen wat wils: De sportievelingen gaan op ontdekking en proeven van een sessie Biodanza. We rekenen hier vooral op de aanwezigheid van de turngroep met Michaël op vrijdagochtend. Tijdens de zomermaanden gaan we zwemmen in het privézwembad van Julie. Het is er rustiger dan in een publiek bad en het water is er warmer. De diepte van het zwembad is 1,20 meter, een veilige diepte en toch diep genoeg om effectief te kunnen zwemmen.

  • Af en toe maken we tijd om tot rust te komen en te genieten van muziek en samenzijnDe zusters heten iedereen welkom op woensdag 12 juni in de kapel voor een zangsessie van de “Keyhofse meezingers”.
  • Met Kris en Guido zingen we op maandag 17 juni gekende en minder gekende liederen. De liedteksten worden geprojecteerd op een scherm en ambiance is verzekerd.
  • De voetbalfans kunnen op woensdag 26 juni de wedstrijd Oekraïne tegen België volgen op het grote scherm in de bistro. Voor alle bewoners is er één gratis drankje. Iedereen, vrienden, familieleden en buurtbewoners welkom vanaf 17.30u.

huissprokkels – juni 2024