Assistentiewoningen Keyhof

ZO AANGENAAM WONEN

Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker

Zelfstandig

Wonen in Assistentiewoningen Keyhof betekent zelfstandig wonen, met alle comfort bij de hand. Hier kan je gewoon jezelf zijn en de dingen beleven die je voldoening geven. Volgens je eigen wensen en waarden en met het voordeel dat hoognodige zorg altijd dichtbij is, zet je het leven verder zoals je dat gewend bent.

Zorgeloos

Wonen in Assistentiewoningen Keyhof maakt het leven zorgelozer. Met professionele zorg 24u/24u in de nabijheid kan je onbekommerd van het leven blijven genieten. Daarnaast staat een waaier van optionele diensten voor jou klaar die het leven aangenamer maken.

Zeker

Als je zorgwensen veranderen, geniet je voorrang op het brede woonzorgaanbod van Woonzorgnet-Dijleland. Of het nu gaat over een tijdelijke  herstelperiode in kortverblijf, een dag in het dagcentrum of een langdurig verblijf in één van de woonzorgcentra, we zoeken altijd samen met jou naar de beste oplossing en dat is een geruststellende gedachte.

Interesse ?

Neem contact op met de wooncoach, zij helpt je graag verder in je zoektocht naar een passende woonoplossing. Ze vertelt je meer over de  dagelijkse gang van zaken, denkt met je mee en overloopt samen met jou welke ondersteuning het best aansluit op jouw vragen.

Audrey Van Campenhout
Wooncoach Assistentiewoningen Keyhof
T: 016 47 98 11
E: assistentiewoningen@keyhof.be