Assistentiewoningen Keyhof

ZO AANGENAAM WONEN

ZO thuis in Keyhof

Wonen en leven zoals je dat zelf wenst, dat is voor ons het belangrijkste. Ook wanneer je ouder wordt of als zorg en afhankelijkheid realiteit worden, blijft jouw thuisgevoel onze grootste uitdaging.

Dienstverlening en de wooncoach
Externe hulp dien je zelf te organiseren. De wooncoach begeleidt je wel in de zoektocht naar de juiste ondersteuning en dienstverlening. Zij helpt je bij de inschakeling van poetshulp, gezinszorg en/of thuisverpleging.

Naast de permanentie via het oproepsysteem, de crisis- en overbruggingszorg kan je desgewenst beroep doen op een breed pakket van diensten en faciliteiten.

Er is de mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen in Bistro Keyhof. Op andere momenten is dit de ‘place to be’ voor een gezellig samenzijn en activiteiten waaraan je vrijblijvend deelneemt.

Een afspraak bij de kapper, pedicure of de manicure maak je ter plaatse. Diensten zoals een lunchpakket, een klusjesdienst voor kleine herstellingen, zijn een greep uit het extra aanbod.

Wil je graag de handen uit de mouwen steken en initiatief nemen? Vertel de wooncoach waar jouw engagement ligt en bespreek samen de mogelijkheden.

Nood aan meer ondersteuning ?
Onze jarenlange ervaring maakt dat wij de kunst van het luisteren goed onder de knie hebben. Als je bezorgd bent of extra ondersteuning nodig hebt, neem dan contact op met de wooncoach. Externe diensten kunnen in gezamenlijk overleg opgestart of opgedreven worden.

Maar ook professionele adviesverlening over allerhande thema’s staan voor jou klaar. Ondersteuning bij vragen rond sociale items, beweging en mobiliteit, vroegtijdige zorgplanning en rouwverwerking maken hier deel van uit.

Interesse ?

Neem contact op met de wooncoach, zij helpt je graag verder in je zoektocht naar een passende woonoplossing. Ze vertelt je meer over de  dagelijkse gang van zaken, denkt met je mee en overloopt samen met jou welke ondersteuning het best aansluit op jouw vragen.

Audrey Van Campenhout
Wooncoach Assistentiewoningen Keyhof
T: 016 47 98 11
E: assistentiewoningen@keyhof.be