Mijn Huldenberg

Met de moderne nieuwbouw groeide Keyhof uit tot een hoogstaand kwaliteitsvol woonzorgcentrum (WZC). Naast de zusters Annonciaden kiezen meer en meer ouderen uit de regio Huldenberg voor dit kleinschalig en warm huis dat betrokkenheid en huiselijkheid uitstraalt.

WZC Keyhof staat voor ‘Zo Aange­naam Wonen’. Het hedendaagse gebouw, de groene omgeving, de sfeer in de kleinschalige woningen, de benadering van de medewerkers: alles ademt rust, respect en ruimte uit.

De zorg is hier afgestemd op hoe ik het graag wil, op mijn manier. De service is hier goed en het personeel is hartelijk en vriendelijk. Ik woon hier graag“, zegt bewoner Willy Servranckx.

Nieuwe Assistentiewoningen

Ondertussen evolueert WZC Keyhof mee met de maatschap­pelijke noden en de zorgvragen van ouderen. Vanaf 1 januari verwelkomen we de eerste bewoners in de gloednieuwe assistentiewoningen. Daarnaast zet Keyhof ook de deuren open voor ouderen met een beperking die genieten van een VAPH-sta­tuut en een persoonsvolgend budget.

Gelegen in een prachtige om­geving en met de professionele diensten van WZC Keyhof nabij, bieden de assistentiewoningen een antwoord op de wens om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen, met alle comfort binnen handbereik. Bewoners van de assistentiewoningen Keyhof kie­zen voor zelfstandig en zorgeloos wonen met zekerheid voor de toekomst.

“Zelfstandig wonen met alle ge­wenste privacy, comfort en leven zoals men dat zelf graag wil, dat is onze grootste uitdaging. Met het voordeel dat hoognodige professionele zorg altijd dichtbij is, zetten ouderen hier het leven verder zoals zij dat gewend zijn”, zegt Alexandra Carvignese, wooncoach en aanspreekpunt van de bewoners.

Vragen of interesse?

Alexandra staat je graag te woord op het nummer 016 47 98 11 of via: alexandra.carvignese@keyhof.be

 


Bijdrage verschenen in het januari-nummer van ‘Mijn Huldenberg magazine’.