Huissprokkels oktober

Aan deze zomer lijkt geen einde te komen. Temperaturen van 20 graden en meer, dat is toch zeer eigenaardig voor de maand oktober. Is de opwarming van de aarde dan toch een feit?
Alles verandert, niet alleen het weer, maar ook in het woonzorgcentrum beweegt er één en ander. Nieuwe gezichten, de bouw van de assistentiewoningen, de herverdeling van de taken van de leefgroepassistenten, … en een nieuw activiteitenprogramma voor oktober-november.
In deze huissprokkels vertellen we er meer over.
Veel leesplezier en hopelijk tot weldra!

Mini-kamp voor jongeren

In samenwerking met Joka, een vrijwilligersorganisatie voor jongeren vanaf 16 jaar, organiseren we een mini-kamp in het woonzorgcentrum. Het hele weekend kunnen de jongeren zich onderdompelen in de leefwereld van ouderen door samen leuke dingen te doen.

Hoe ziet het kampprogramma eruit?
Het weekend staat in het teken van de komst van Sinterklaas. We bereiden het grote feest voor door o.a. op zaterdagnamiddag speculaas te bakken onder de deskundige leiding van Luc. De rest van het programma laten we over aan de deelnemers. Waar nodig helpen we hen om de plannen te realiseren zodat we, helemaal voorbereid, de Sint kunnen ontvangen op zondagnamiddag.

De combinatie van het Joka-kamp en de komst van de Sint, lijkt ons een unieke ervaring, zowel voor de bewoners als voor de deelnemers. Daarom zijn we op zoek naar jongeren die hiervoor belangstelling hebben. Misschien ken je wel iemand die heel graag wil deelnemen. Hou deze informatie dan niet voor jezelf … delen maar!

Hoe inschrijven?
Via de onderstaande link op de website van Joka:

WZC Keyhof in Huldenberg

Het aantal plaatsen is beperkt, tijdig inschrijven is noodzakelijk.

Meer weten? Lees onze huissprokkels:

huissprokkels oktober