Huissprokkels maart

Februari is voorbij gevlogen, maar misschien heeft dit wel te maken met het stormachtige weer van de voorbije dagen of  komt het omdat we ons voorbereiden op een druk voorjaar. We zaten de voorbije weken niet stil, zo puzzelden we het programma van de lentemarkt in mekaar. In deze huissprokkels verneem je hier meer over, maar je leest er eveneens over  de geplande acties in verband met de aankoop van de riksja.
Benieuwd? Lees dan zeker verder.
Hopelijk komen we mekaar tegen op één van deze activiteiten.

Lentemarkt

Op zondag 28 april organiseren we een 2de editie van de lentemarkt. Dit jaar volledig in het teken “mobiel met de Riksja”, maar er is meer.
Het optreden van Next Level Kids, de demoteam’s  Adults, Junioren en Unstepable en de workschop Zumba voor jong en oud, georganiseerd door Step By Step, mag je zeker niet missen.
Net zoals vorig jaar nemen een aantal plaatselijke handelaars deel, zoals het Appelfabriek. Traiteur “Benoït en Veerle”  zal je zeker weten te bekoren met eigengemaakte lekkernijen.
De kunstroute loopt via Keyhof: fotoclub Kreatief stelt tentoon in de gangen van  het woonzorgcentrum. Ongelooflijk, maar we konden de zeer jonge Singer Songwriter Matthys Sergers  strikken voor een live optreden.
Die dag verkopen we ijs van Nice. Heerlijk toch! Ten voordele van de het project “mobiel met de riksja” verkopen we lekker taarten vers geleverd door bakkerij Guns.
Om 17u worden de winnaars van de tombola geloot en veilen we één of meerdere kunstwerken.
Redenen genoeg om ons een bezoekje te brengen tussen 13u30 en 18u.  We kijken alvast uit naar je aanwezigheid!
Heb je veel zin om ons te helpen, laat het dan zeker weten aan Benny of Inge.

Wil je meer lezen over keyhof? Druk dan op onderstaande link

huissprokkels maart