Huissprokkels juni 2023

Mei was een drukke maand, maar juni zal minstens zo leuk zijn. De herboristen, Tine en Bérénice, zullen op dinsdag 6 juni vertellen over hun passie en alle weetjes over de plant Aloë Vera. “Paraadt gezondheid” organiseert een gelukswandeling op het domein van Keyhof en Farchod Yuldashev verwelkomt de lente met een prachtig vioolconcert.

Binnenkort zijn er twee bewonersraden. De bewoners van de assistentiewoningen hebben al een uitnodiging ontvangen. De bewoners van het woonzorgcentrum en hun familieleden zijn welkom op de bijeenkomst van maandag 26 juni. Zij worden weldra officieel uitgenodigd. De samenwerking met Ganspoel wordt uitgebreid. We gaan, naast het winkeltje Keypoel, af en toe een activiteit organiseren voor de bewoners van Keyhof en Ganspoel. Afgelopen donderdag hebben we het nieuwe concept uitgeprobeerd. Het spel “Hoger-Lager” werd gespeeld met Nele als begeleidster. Het was spannend, leuk, maar vooral heel gezellig. De toeschouwers genoten mee van de ambiance. De namiddag vloog voorbij, iedereen had het naar zijn zin en de reacties waren zeer positief. Dit wordt vervolgd!

Zoals gewoonlijk vind je op de laatste bladzijde het maandoverzicht van de geplande activiteiten. Ga gerust eens kijken.
Margot en Laïs, die een dagje vrijwilligerswerk deden in het woonzorgcentrum, vertellen in deze editie hoe hun beeld over ouderenzorg zich doorheen de dag ontwikkelde. Het is prettig om te lezen hoe een dagje in het woonzorgcentrum uitgroeide tot een positieve en leerrijke ervaring.

Op zondag 24 september plannen we een familiedag. Noteer deze datum alvast in je agenda zodat ook jij erbij kan zijn.

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de bistro. Wie zin heeft kan me vrijblijvend contacteren.

Haal hier de volledige Huissprokkels op: juni 2023 [.pdf]

Inge Degreef
keyhof.animatie@keyhof.be