Huissprokkels april 2023

De klok staat alweer op het zomeruur en volgende zondag is het Pasen, een belangrijke feestdag voor zusters Keyhof en andere gelovigen. Een feestdag waar volgens mij iedereen naar uitkijkt, een dag die bol staat van symboliek. Persoonlijk vind ik dit de mooiste feestdag van het jaar omdat  deze vrolijkheid en hoop verspreidt. En dan ….die chocolade-eitjes, onweerstaanbaar vind ik ze.

Het is overduidelijk dat we ons in maart geamuseerd hebben, ook april heeft heel wat in petto.

Noteer alvast volgende data in je agenda, dit mag je echt niet missen:

  • Het lenteconcert van Radio Muzart op woensdag 5 april om 14u30 in de bistro. Iedereen is welkom en inschrijven is niet nodig.
  • Pop-up kledingwinkel van Dimoda op maandag 17 april van 13u30 tot 17u in de bistro. Kom gerust eens rondsnuffelen wie weet vind je iets leuks.
  • Jokakamp voor jongeren vanaf 16 jaar start op vrijdag 28 en eindigt op zondag 30 april. Een bijzondere belevenis. Kamperen in een woonzorgcentrum en samen leuke activiteiten met de bewoners doen . Het kamp is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Doe het snel op https://presentvzw.be/nl/kampen/op-minikamp-in-wzc-keyhof

  • Micheline Van Hautem vertolkt chansons van Ramses Shaffy, Jacques Brel, … op vrijdag 5 mei om 14u30 in de bistro. Iedereen is welkom. Het optreden is gratis, maar een kleine bijdrage voor het tuinproject zou fantastisch zijn.

Wie zelf een mooi voorstel heeft, mag ons dat zeker laten weten.

Geniet van de feestdagen en maak er iets leuks van!

april