Evaluatie ‘Babbelbox’

Geachte familie,

Op maandag 18 mei startten we voor het eerst met de gesprekken in de babbelbox. Het was een experiment, ondertussen hebben we beperkte ervaring opgebouwd.

De voorbije week reserveerden we 24 gesprekken tussen bewoners en familieleden.  De videogesprekken maakten plaats voor ontmoetingen in de babbelbox. Voor volgende week zijn er ondertussen 31 gesprekken geboekt. We hebben dus maar enkele plaatsen meer vrij.

We merken dat iedereen van deze één op één gesprekken blijgezind wordt. We zouden hieruit kunnen besluiten dat alles goed is zoals het is. Toch hadden we graag feedback ontvangen.

Concreet willen we graag vernemen wat je vindt van:

  • Het reservatiesysteem
  • De beschikbare tijdstippen waarop u een gesprek kan reserveren
  • De duur van het gesprek
  • De locatie en accommodatie
  • Het gevoel van veiligheid en privacy

Met andere woorden: wat moeten we zeker behouden, wat kan beter, welke tips heeft u?

Om het gemakkelijk te maken hebben we een antwoordformulier voorzien. Je kan een score geven, maar we zijn vooral geïnteresseerd waarom je die score geeft. Misschien hou je niet zo van een antwoordformulier en geef je ons liever een verslag van je ervaring. Dat is uiteraard geen probleem.

Het antwoordformulier (bijlage hieronder) stuur je digitaal naar inge.degreef@Keyhof.be of ergo@Keyhof.be. Natuurlijk kan je het ons ook gewoon bezorgen wanneer je op bezoek komt.

Bedankt om hier enkele minuten tijd voor vrij te maken. We appreciëren je mening en gaan hiermee aan de slag. Daarom willen de antwoorden graag ontvangen voor maandag 1 juni.

Tot ziens en blijf voorzichtig,

Inge De Greef en Lieve Uytterhoeven

[ Antwoordformulier babbelbox ]