Woning 5, 6, 7 & 8 symptoomvrij en niemand positief

Beste familie,

Woning 1 en 2

Hier is de situatie gelijkaardig aan die van gisteren.

Woning 3, 4 & 9

De 2 bewoners van woning 4 die gisteren getest werden gezien ze symptomen vertoonden, testten spijtig genoeg positief. Momenteel wonen er 4 bewoners op woning 4 die positief testten. De familie van de bewoners werd hiervan telefonisch verwittigd.

Alle negatief geteste bewoners van woning 3, 4 en 9 worden samen met de negatief geteste medewerkers hertest op vrijdag 11/12. Dit is 7 dagen na een mogelijk hoog-risico contact. De kamerisolatie wordt minstens aangehouden tot deze resultaten gekend zijn. Er is momenteel, buiten palliatief bezoek, geen bezoek mogelijk op deze woningen. Neem gerust contact met ons op indien jullie hierover vragen hebben.

Woning 5, 6, 7 & 8

Momenteel zijn hier geen bewoners met symptomen en testte hier niemand positief.

De bezoekregeling blijft hier ongewijzigd. Wij willen nogmaals benadrukken dat het belangrijk is dat bij elk bezoek, ook bij het knuffelcontact, een chirurgisch mondneusmasker gedragen wordt door zowel de bezoeker als de bewoner. Bij het vaste afstandscontact dient bijkomend de 1,5 meter afstand gerespecteerd te worden. Als dit om een bepaalde reden niet kan, spreek dan vooraf de woonzorgcoördinator aan. Verlucht de kamer ook tijdens je bezoek.

Collega’s

De 3 collega’s waarvan we gisteren het resultaat nog niet ontvangen hadden, testten negatief. Momenteel zijn er 9 medewerkers met een bevestigde COVID-19-besmetting afwezig en hebben 5 collega’s het werk hervat.

Verlaten van Keyhof

Gezien de huidige situatie kan een bewoner van Keyhof momenteel niet meer op familiebezoek gaan. Andere uitstappen zijn momenteel ook niet mogelijk. Dankjewel voor jullie begrip hiervoor.

De medewerkers zijn zoals steeds heel professioneel in de zorg voor bewoners. Niet alleen worden de hygiënische maatregelen heel strikt gevolgd, maar er wordt ook veel aandacht geschonken aan het mentaal welbevinden van de bewoners. We zijn hen hiervoor bijzonder dankbaar en zijn fier om ieder van hen een collega te mogen noemen.

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen dat jullie elke dag in de medewerkers stellen en de verantwoordelijkheid die iedereen neemt om de bezoeken zo veilig mogelijk te laten verlopen. Bedankt ook voor de ondersteunende berichten die we mogen ontvangen.

Mocht u nog vragen of bezorgdheden hebben, aarzel dan zeker niet om deze te stellen.

Vriendelijke groet,

Sarah Dupont
Campusdirecteur