Week van de Mobiliteit 2018

Voor de collega’s in Huldenberg en Neerijse start editie 2018 van de ‘Week van de Mobiliteit’ op maandag 23 april en ze sluiten hun sensibiliseringscampagne af op vrijdag 27 april. Het aangegane engagement om bij te dragen aan duurzame mobiliteit en leefbaarheid in onze regio zetten we voort: woonzorgcentrum Keyhof en woonzorgcentrum Ter Meeren blijven samen in beweging!

We laten de auto deze week zoveel mogelijk thuis en fietsen naar het werk. Wie verzamelt er tijdens deze ‘Week van de Mobiliteit’ de meeste fietskilometers en wint de fietswisselbeker 2018? De collega’s van Keyhof of toch die in Ter Meeren… Spannend, want de vrienden in Huldenberg zijn de voorbije weken alvast aan het oefenen geslagen met een indoor-fiets-challenge voor medewerkers, vrijwilligers en bewoners, een wedstrijdje tussen de huizen Hebron en Nazaret.

Woonzorgnet-Dijleland beweegt groen én gezond!

Op woensdag 25 april houden we een ‘Dag van de Lege Parking’ in de beide huizen. Collega’s die met de fiets, te voet of het openbaar vervoer komen genieten vandaag van een lekker ontbijt. Laat er je leasefiets ter plekke nakijken door de techniekers van Vélo of maak een testritje met een elektrische fiets en overtuig jezelf.

KH en TM duurzaam in beweging affiche

www.keyhof.be | www.termeeren.be