Update: positieve coronatesten

Beste familie,

Vanavond testten 2 bewoners op woning 1 positief op COVID-19. Drie medebewoners testten negatief en we wachten nog op het resultaat van 1 bewoner. De bewoners verbleven sinds gisterenavond uit voorzorg in kamerisolatie, de woning was sindsdien ook in quarantaine.
Na contact met dokter De Vos, CRA, werd beslist om morgen alle bewoners van Hebron (woning 3, woning 4, woning 9 en de 3 negatief geteste bewoners van woning 2) en de collega’s en vrijwilligers die hier de laatste tijd gewerkt hebben preventief te testen.

In afwachting van de testresultaten van de medebewoners en de collega’s is er momenteel geen bezoek mogelijk op Hebron. Van zodra de testresultaten gekend zijn, worden de verdere afspraken gecommuniceerd.
De bezoekregeling blijft ongewijzigd voor Nazaret.
Wij willen nogmaals benadrukken dat het belangrijk is dat bij elk bezoek, ook bij het knuffelcontact, een chirurgisch mondneusmasker gedragen wordt door zowel de bezoeker als de bewoner. Bij het vaste afstandscontact dient eveneens de 1,5 meter afstand gerespecteerd te worden. Als dit om een bepaalde reden niet kan, spreek dan vooraf de woonzorgcoördinator aan.

Wanneer er zich wijzigen voordoen in de situatie, houden we jullie hiervan uiteraard op de hoogte.
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om deze te stellen.

Vriendelijke groet,

Sarah Dupont
Campusdirecteur