Statusupdate: quarantaine en testing

Beste familie,

Woning 1 en 2

Met het oog op het stopzetten van de druppel-contact isolatiemaatregelen op woning 1 en 2,  werd woensdag 9/12 een COVID-wisser afgenomen bij de bewoner die tot op heden negatief testte en geen symptomen vertoont. Op basis van een klinisch onderzoek van alle bewoners van woning 1-2 zal dokter De Vos vandaag 10/12 advies geven omtrent het al dan niet opheffen van de isolatie.

Woning 3, 4 & 9

Momenteel wonen er 6 bewoners op woning 4 die positief testten.

Alle negatief geteste bewoners van woning 3, 4 en 9 worden morgen 11/12 samen met de negatief geteste medewerkers hertest. Dit is 7 dagen na een mogelijk hoog-risico contact. De kamerisolatie wordt minstens aangehouden tot deze resultaten gekend zijn. Er is momenteel, buiten palliatief bezoek, geen bezoek mogelijk op deze woningen.

Neem gerust contact met ons op indien jullie hierover vragen hebben.

Woning 5, 6, 7 & 8

Momenteel zijn hier geen bewoners met symptomen en testte hier niemand positief. Er zijn dus geen isolatiemaatregelen op Nazaret.

De bezoekregeling blijft hier ongewijzigd. Wij willen nogmaals benadrukken dat het belangrijk is dat bij elk bezoek, ook bij het knuffelcontact, een chirurgisch mondneusmasker gedragen wordt door zowel de bezoeker als de bewoner. Bij het vaste afstandscontact dient bijkomend de 1,5 meter afstand gerespecteerd te worden. Als dit om een bepaalde reden niet kan, spreek dan vooraf de woonzorgcoördinator aan. Verlucht de kamer ook tijdens je bezoek.

Collega’s

Momenteel zijn er 7 medewerkers met een bevestigde COVID-19 afwezig.

Verlaten van Keyhof

Gezien de huidige situatie kan een bewoner van Keyhof momenteel niet meer op familiebezoek gaan. Andere uitstappen zijn momenteel ook niet mogelijk.

Dankjewel voor jullie begrip hiervoor.

 

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen dat jullie elke dag in de medewerkers stellen en de verantwoordelijkheid die iedereen neemt om de bezoeken zo veilig mogelijk te laten verlopen. Bedankt ook voor de ondersteunende berichten die we mogen ontvangen.

Mocht u nog vragen of bezorgdheden hebben, aarzel dan zeker niet om deze te stellen.

 

Vriendelijke groet,

Sarah Dupont
Campusdirecteur