Preventieve testing

Beste familie en bewoner,

Naar aanleiding van een positief testresultaat van een bewoner op Hebron (woning 3), zijn we op woensdag 11 augustus overgegaan tot de preventieve testing van de medebewoners van woning 3. Aangezien alle bewoners in Keyhof 1 bubbel vormen, volgt er op  donderdag 12 augustus, een algemene testing van bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Iedereen wordt op woensdag 18 augustus hertest.

Minstens tot de resultaten van de testing gekend zijn, dienen alle bewoners van Keyhof op de woning te blijven.

Bezoek woning 1 en 2

Deze besmetting heeft spijtig genoeg ook een impact op de bezoekregeling. In afwachting van de testresultaten van de medebewoners en de collega’s is er momenteel geen bezoek mogelijk in Keyhof. Van zodra de testresultaten gekend zijn, worden de verdere afspraken gecommuniceerd.

OBT vrijdag 13 augustus

Wanneer de testresultaten van iedereen gekend zijn, komt het OBT op vrijdag 13 augustus opnieuw samen. We herbekijken dan bovenstaande richtlijnen en communiceren hier vervolgens over. We kunnen nu nog niet aangeven of dit in de voor- of in de namiddag zal zijn.

Uiteraard blijven we alles nauwgezet opvolgen. Wanneer er zich wijzigen voordoen in de situatie, houden we jullie hiervan op de hoogte.

Mocht u nog vragen of bezorgdheden hebben, aarzel dan zeker niet om deze te stellen. Dankjewel voor jullie begrip.

 

Vriendelijke groet,

Sarah Dupont
Campusdirecteur