Online reservatiesysteem

Vanaf maandag 3 augustus worden de wandelbezoeken, de bezoeken in de bezoekruimte en het verlaten van het woonzorgcentrum door bewoners gereserveerd en geregistreerd via een online systeem.

Deze reservatietool is vanaf nu reeds online te gebruiken.

Hieronder vinden jullie de handleiding:

Indien er vragen zijn of er stellen zich problemen, mag je steeds even telefonisch contact opnemen met Lieve of Inge.

We willen jullie wel uitdrukkelijk vragen om hiervoor de woningen niet rechtstreeks te contacteren, ook niet voor het afspreken van een bezoekmoment. Dit is erg belastend voor de collega’s op de woningen.

 

Het systeem laat toe om op hetzelfde moment meerdere bezoeken voor 1 bewoner in te plannen. Dit kan natuurlijk niet in realiteit.

We rekenen er dan ook op dat de familie onderling afspraken maakt over wie wanneer op bezoek komt.

 

Graag willen we iedereen nogmaals oproepen om de voorzorgsmaatregelen strikt na te leven. We kunnen de huidige bezoekregeling slechts toepassen omdat er momenteel niemand positief getest is in Keyhof.

Het is onze gezamelijke verantwoordelijkheid dit zo te houden. Zo kan het bijvoorbeeld echt niet dat er door een bezoeker een kus gegeven wordt aan een bewoner of dat het mondmasker niet gedragen wordt wanneer de social distancing niet gerespecteerd wordt. We begrijpen hoe moeilijk deze situatie is, maar de huidige verspreiding van het virus laat dit echt niet toe.   

 

Bedankt om dit samen met ons goed en veilig te laten verlopen!