Nieuwe bezoekregeling

Beste familie,

Ondertussen zijn de meeste testresultaten gekend van de bewoners en de medewerkers van Nazaret: 27 bewoners en 33 medewerkers testten negatief, op het resultaat van 1 bewoner en 1 medewerker is het nog wachten en 2 medewerkers testten positief. Deze 2 collega’s hebben de voorbije periode geen contact gehad met bewoners. Gezien de incubatieperiode en de huidige richtlijnen zullen alle bewoners en medewerkers maandag 1 februari hertest worden. Tot deze resultaten gekend zijn, geldt er een quarantaine voor de 4 woningen van Nazaret.

Bezoek woning 5, 6, 7 & 8

In afwachting van de testresultaten van maandag 1 februari is er momenteel geen bezoek mogelijk op deze woningen. Van zodra de testresultaten gekend zijn, worden de verdere afspraken gecommuniceerd.

Bezoek woningen 1, 2, 3, 4 & 9

Met de actuele besmettingen in Keyhof, de huidige pandemische situatie met toenemende cijfers en nieuwe varianten en om het 2de vaccinatiemoment zo veilig mogelijk stellen, gaan we vanaf morgen, donderdag 28 januari, de bezoekregeling tijdelijk wijzigen. We beseffen dat dit inspanningen vraagt van iedereen, maar de 2de dosis van het vaccin is noodzakelijk om een optimale bescherming te genereren voor iedereen in Keyhof. Bij besmettingen dienen we deze vaccinaties verplicht uit te stellen. We hopen dan ook op ieders begrip om deze periode samen op een veilige een aangename manier te overbruggen. Op donderdag 28 januari is er uitzonderlijk geen bezoek mogelijk zodat we organisatorisch alles op punt kunnen stellen.

Vanaf vrijdag 29 januari t.e.m. donderdag 18 februari is de bezoekregeling als volgt:

  • Bezoek zal plaatsvinden in de cafetaria en dient zoals steeds geregistreerd te worden via Keyplanner.
  • Een bezoekmoment duurt een half uur en kan plaatsvinden tussen 13u30 en 16u30 (einde bezoek om 17u), dit 7 dagen op 7.
  • Als bezoeker mag je buiten aan de cafetaria wachten tot het bezoek start. Je hoeft dus niet bij de garage aan te bellen.
  • Zowel de bewoner en als de bezoeker dienen zoals steeds een chirurgisch mondneusmasker te dragen en tussen beiden bevindt zich een plexischerm.
  • Er kan slechts 1 bezoeker per keer op bezoek te komen en dit zijn nog steeds 1 vaste bezoeker en 1 bezoeker die 2-wekelijks kan wisselen.

Mocht u nog vragen of bezorgdheden hebben, aarzel dan zeker niet om deze te stellen. Met vragen rond de bezoekregeling kan u terecht bij Lieve (016/479815 of via ergo@keyhof.be).

 

Vriendelijke groet,

Sarah Dupont

Campusdirecteur