Knuffels na Corona

Beste bewoner,
Beste familie,

Het is nog niet voor onmiddellijk, maar stilaan kijken we uit naar het ogenblik dat we elkaar terug mogen omhelzen. Onze aandacht werd getrokken door een nieuw TV-programma op één: ‘Knuffels na Corona’. Fotografe Lieve Blancquaert staat te popelen om, als het mag, terug uit haar ‘kot’ te komen en mensen van dichtbij te ontmoeten. Kijk jij ook zo uit naar het moment dat je elkaar terug mag vastnemen en knuffelen? Zeker als je iemand heel hard gemist hebt: je ouders, kinderen, kleinkinderen, je allerbeste vriend of vriendin, …

Lieve Blancquaert wil heel graag die eerste knuffel vastleggen op foto: als een moment om nooit te vergeten. Het leek ons fijn om ook in Keyhof deze momenten te vereeuwigen. We kunnen ons niet gezamenlijk inschrijven als woonzorgcentrum, maar wie wenst kan dit wel individueel doen via de website. Als jullie als familie graag willen deelnemen, ga dan zeker een kijkje nemen op https://www.een.be/een/knuffels-na-corona. Wie weet vindt Lieve het echt wel de moeite om naar Keyhof te komen als jullie met verschillenden inschrijven.

Zie je het zitten om dit moment te delen voor de lens van Lieve en voor de Eén-kijker? Schrijf je dan gerust in voor 1 juni. Vanuit Keyhof voorzien wij dan de ondersteuning om dit mogelijk te maken eens het terug mag.

Vriendelijke groet,

Sarah Dupont
Campusdirecteur

[ Knuffels na Corona – 18.05.2020 ] – PDF