WZC Keyhof - Huldenberg

Inhuldiging Keyhof

Op 17 juni 2016 om 15u30 werd het nieuwe gebouw van woonzorgcentrum Keyhof, officieel ingehuldigd en ingewijd door monseigneur Jozef De Kesel, aartsbisschop van het bisdom Mechelen-Brussel. Voorzitter Manu Keirse, algemeen directeur Griet Robberechts, zuster Emerence Brants, minister Koen Geens, en gedeputeerde voor Vlaams-Brabant, Monique Swinnen, spraken de talrijke genodigden toe. De opendeurdagen vierden we verder met bewoners, medewerkers en iedereen die zin had om langs te komen. En dat waren er veel, heel veel…

Geïnteresseerden kregen in groepjes informatie over het concept Kleinschalig Genormaliseerd Wonen, een rondleiding in de gemeenschappelijke ruimtes van Keyhof en de leefruimte van een woning. De geschiedenis van de zusters Annonciaden van Huldenberg werd uit de doeken gedaan en de eerste informatie over de toekomstige assistentiewoningen werd gedeeld. Muzikanten luisterden het geheel op en de wafels, smoutebollen en ijsjes gingen vlot van de hand.

Alles liep op wieltjes dankzij de grote vrijwillige inzet van personeel, vrijwilligers en anderen die Keyhof meer dan genegen zijn.