Huissprokkels november

Welkom november,

Zoals iedereen weet, is Keyhof een open huis zonder vaste bezoekmomenten.
Dat willen we ook absoluut zo houden.
Tot op heden heeft familie dag en nacht vrije toegang tot het woonzorgcentrum.
Hier willen we, voor de veiligheid van bewoners en medewerkers, vanaf nu een kleine wijziging doorvoeren voor de toegang via de buitendeuren.

Van 06u00 tot 20u00: vrije toegang, buitendeuren openen automatisch.
Van 20u00 tot 22u00: vrije toegang met badge.
Van 22u00 tot 06u00: toegang, mits aanbellen aan de parlofoon/videofoon aan de hoofdingang onthaal. Een medewerker helpt je dan verder zodat je het gebouw kan betreden. Binnen heb je vrije toegang met je persoonlijke badge. We willen graag benadrukken dat deze aanpassing zeker geen afbreuk doet aan het feit jullie hier steeds welkom zijn!

Oproep

Op 18 februari 2019 nodigen we jullie graag uit om deel te nemen aan ‘het literair salon’. De schoonheid van het woord, de kracht van poëzie, muziek die oren streelt,… staan centraal.
Wij zijn alvast gestart met de voorbereidingen en vragen de medewerking van bewoners en familie
Heb jij een mooi gedicht of ken je er nog eentje? Wat zou je nog eens willen horen?
Welke dichter mag niet ontbreken?
Wil je zelf een gedicht voordragen?

Neem contact op met Inge of Lieve VH.
Alvast bedankt!

Verwennamiddag

Naar aanleiding van de week van de senioren organiseren we, net zoals vorig jaar, verwendagen. Bewoners van de woningen 1,2,5 en 6 hoeven zich niet in te schrijven. Alle andere bewoners kunnen zich inschrijven op de lijst in de cafetaria en dit vanaf maandag 12 november tot en met zondag 25 november. Er zijn twee data waaruit je kan kiezen. Inschrijven is echt wel noodzakelijk om organisatorische redenen.

huissprokkels november