Huissprokkels – november 2022

Op de buitenthermometers lazen we temperaturen af van 20 graden en meer. Ongelooflijk aangenaam op het einde van de maand oktober, maar het voelt vreemd aan. Voor onze energiefactuur is het in ieder geval een goede zaak, voor de natuur daarentegen…
Als ik nu door mijn raam kijk, merk ik dat de herfst er echt aankomt. Rukwinden, zonnige momenten en regenvlagen staan op het programma. Het ideale moment om warmere kleding uit de kast te halen.

Opgelet, er is een wijziging in het wekelijks terugkerende programma. Het winkeltje “Keypoel” staat vanaf november op donderdagnamiddag in de bistro.

Zondag 4 december is eveneens een datum om in je agenda te noteren. Je raadt het goed, de Sint komt weer langs. We verwelkomen hem op ons sinterklaasfeest en we nodigen medewerkers, vrijwilligers, bewoners, familieleden, kinderen, achterkleinkinderen, … uit om deel te nemen. Ook hier is tijdig inschrijven noodzakelijk. De Sint moet zich immers voorbereiden. Weldra ontvang je een uitnodiging.

Heb je zin om mee te werken aan dit evenement? Fijn, laat me dit dan zo snel mogelijk weten, want alle hulp is welkom! Neem dan even contact op met Inge De Greef via: keyhof.animatie@keyhof.be

Dit en veel meer lees je in onze maandelijkse HUISSPROKKEL [.pdf]