Huissprokkels juni

Welkom juni
Bijna zomer, de studenten worstelen met de veelheid aan leerstof en de moeilijke examenvragen, maar wij kijken verlangend uit naar de vakantie en het mooie weer. Op de maandkalender zetten we nu minder activiteiten die in huis plaatsvinden om iedereen aan te moedigen naar buiten te gaan. Vanaf donderdag 4 juli organiseren we op donderdagnamiddag een wandelclubje. Meer nog, je zal de mogelijkheid krijgen om in te schrijven voor kleine uitstapjes in de buurt of wat verder weg. Misschien ben je zelfs al ingeschreven voor de uitstap naar Scherpenheuvel.
We maken tijd om op stap te gaan, een terrasje te doen, een ijsje te eten op de boerderij, enzovoort. Heb je een leuk idee, hou het dan niet voor jezelf. Bespreek het zodat we het kunnen realiseren. Natuurlijk mag je niet vergeten in te schrijven wanneer je belangstelling hebt voor één of andere activiteit. Doe het zo snel mogelijk, want volzet is volzet.
In september plannen we een daguitstap, dag en bestemming voorlopig onbekend. We willen graag van jou vernemen of je zin hebt om mee te gaan en wat je voorkeur geniet.
Vergeet daarom niet de bijgevoegde strook in te vullen zodat we jouw mening kennen. En, als je dan toch bezig bent … denk dan meteen eens na over de prijsvraag. Je kan maar geluk hebben. Succes!
Geniet met volle teugen van de buitenactiviteiten!

Over de Riksja

Het is een feit, de riksja is besteld en binnenkort wordt hij geleverd. Dankzij de inzet van velen konden we de riksja aankopen met het ingezamelde geld via allerlei acties zoals de taartenverkoop, de tombolalootjes, de giften van sympathisanten, sponsoring van de leveranciers en dankzij het goedgekeurde subsidiedossier van Cera. Zij schonken ons maar liefst 2000 €.
In de lente van 2020 huldigen we de riksja officieel in. We vieren feest en nodigen de sponsoren uit. Wil dat zeggen dat we er deze zomer geen gebruik van maken? Absoluut niet, we gaan proefritjes rijden, maar zijn nog steeds op zoek naar kandidaat-chauffeurs.
Wie zich enkele uurtjes per maand wil engageren, actief en sociaal is, komt in aanmerking. Twijfel niet! Opleiding en ondersteuning worden voorzien. Voor meer info kan je terecht bij Inge.degreef@keyhof.be.

 

Via deze link kunt u de volledige huissprokkels lezen: huissprokkels juni