Huissprokkels januari

Het wordt even opletten wanneer we de datum schrijven, 2018 is voorbij en dus wordt het wennen aan het nieuwe getal. Uit gewoonte zullen we nog wel eens 2018 schrijven en meteen beseffen dat het verleden tijd is.
We schrijven 2019 en wensen jullie allen een fantastisch, vreugdevol jaar, een jaar waarin we vriendschap en verbondenheid mogen ervaren. Kortom, een jaar gevuld met fijne dingen en daarom voegen we meteen de daad bij het woord: we nodigen  jullie uit op de nieuwjaarsreceptie op maandag 28 januari om 14u30 in de cafetaria.
Misschien kunnen we ook ons voornemen voor dit jaar bekend maken. We willen er, net zoals vorig jaar, alles aan doen om het wonen voor jullie zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen we onder andere door jullie een mooi gevuld jaarprogramma aan te bieden, maar uiteraard blijven jullie suggesties welkom. We willen graag weten hoe jullie het wonen ervaren en daarom organiseren we regelmatig gebruikersraden, maar onze deur staat altijd open. Aarzel vooral niet om ons te contacteren.
Naast de maandelijkse kapelvieringen, het zangmoment van de Keyhofse meezingers, het lentefeest, de modeshow, … de gekende, terugkerende activiteiten, zijn er nieuwe activiteiten gepland. Zo organiseren we binnenkort een infosessie “Facebook”, een literair salon en diverse, nooit eerder in Keyhof geziene, optredens. Meer informatie hierover lees je in de volgende huissprokkels. Op de laatste bladzijde vind je zoals steeds het maandoverzicht van de grote activiteiten.
Nieuwe projecten worden opgestart. Weldra stellen we in één van de volgende edities het team “zingeving” voor.
Omdat we tijdens de fietsweek van het afgelopen jaar merkten dat vele bewoners genoten van een ritje met de Riksja, vonden we het een goed idee om er ons dit jaar eentje aan te schaffen. Aangezien we hiervoor een behoorlijk bedrag nodig hebben, zetten we een campagne op om geld in te zamelen. Benny, Sonja en Inge bekijken binnenkort hoe we het gaan aanpakken, maar alle suggesties zijn welkom. Ze zijn op zoek naar enthousiastelingen om hen hier bij te helpen. Laat hen zeker weten als je belangstelling hebt om mee te denken of te werken.
Je merkt het, het wordt vast een boeiend jaar met heel veel fijne momenten. Geniet met volle teugen van 2019!

Wil je meer lezen, klik op onderstaande link.
huissprokkels januari