Huissprokkels Januari

Januari

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Van deze gelegenheid willen we gebruik maken om iedereen een supergezellig en vreugdevol jaar toe te wensen. Met het nieuwe aanbod aan activiteiten hopen we tegemoet te komen aan ieders verwachtingen en willen we bewoners een fijne tijd bezorgen in het gezelschap van medebewoners, vrijwilligers, medewerkers en familie. Ja hoor, familieleden die op bezoek komen, zijn welkom op de georganiseerde activiteiten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, een uitdrukking die in Keyhof zeker van toepassing is.

Vrijdag 13 maart is een datum om te onthouden, want dan huldigen we de Riksja in. Dankzij de sponsoren en de inzet van velen tijdens de lentemarkt van 2019, konden we reeds vorig jaar deze bijzondere fiets aankopen. De fiets aanschaffen is slechts een begin. Nu zijn we op zoek naar vrijwilligers die met bewoners een ritje willen maken. Ben je graag buiten en in beweging, wil je een bewoner gelukkig maken en heb je af en toe een momentje vrij, dan ben jij misschien de persoon naar wie wij op zoek zijn. Misschien ken je zelfs iemand die belangstelling heeft. Aarzel in geen geval om geheel vrijblijvend informatie in te winnen.

Omdat we belang hechten aan de mening van bewoners, familieleden en mantelzorgers, herbekijken we de organisatie en werking van de gebruikersraad. We zoeken naar de juiste formule. Het doel van deze raad is immers om feedback te krijgen van de gebruikers en te luisteren naar de suggesties. We vragen ons af hoe we nog meer mensen kunnen betrekken. De taak van de voorzitter is hierin cruciaal. Na vele jaren trouwe dienst als voorzitster geeft leefgroepassistente Lieve Vanhilst de fakkel door. We zijn nu dus op zoek naar een nieuwe voorzitter(m/v). We geven graag meer info aan iedereen die belangstelling heeft om deze rol op zich te nemen. Zowel bewoners, familie/mantelzorger als vrijwilligers komen hiervoor in aanmerking. De volgende gebruikersraad is op donderdag 26 maart om 19u.

Weldra kan je heel wat informatie over het woonzorgcentrum bekijken op je eigen televisietoestel. Kanaal 90 is ons infokanaal. Daar vind je het weekoverzicht van de activiteiten, het weekmenu, foto’s en zoveel meer. Zeker het proberen waard!

Bij Inge kan je meer informatie krijgen over al het voorgaande, via mail inge.degreef@keyhof.be of telefonisch 019/47 98 19.

 

Wil je meer over onze huissprokkels lezen, klik snel door op de link: januari 2020