Huissprokkels april

Welkom april
Het is lente, je merkt het aan alles. De bomen krijgen blaadjes, de eekhoorntjes spelen in de bomen en op het grasveld, de eerste voorjaarsbloemen steken de kopjes op. Overal merken we de bedrijvigheid, iedereen ontwaakt. Mensen hebben weer zin om deel te nemen aan allerlei activiteiten en maar goed ook, want onze lentemarkt op zondag 28 april komt eraan.
We hopen op een grote opkomst, mooi weer en een goede sfeer. Kom je ook? Breng zeker familie of vrienden mee, iedereen is welkom.

Aangenaam werken!

Inmiddels is april alweer aangebroken, wat gaat de tijd snel. Dit betekent ook dat  de personeelsvergadering net geweest is. Hier is het project `Aangenaam werken` aan alle personeelsleden voorgesteld. Binnen dit project staan alle medewerkers centraal en focussen we ons op, de naam verraadt het al: Aangenaam werken!
De eerste maanden van het jaar zijn we druk bezig geweest om dit vorm te geven en voor te bereiden. Alle medewerkers binnen Keyhof zijn van onschatbare waarde. Het is dan ook daarom dat we graag zien dat iedereen het in Keyhof aangenaam vindt om te werken. Plezier hebben in je werk, het aangenaam hebben met elkaar en met zin je beste beentje voorzetten, dat is waar we voor gaan!
Om goed van start te gaan, zijn we gelijk begonnen met iets aangenaams. Een cadeautje!
Voor iedereen in Keyhof zijn keycords beschikbaar. Heel erg handig om je sleutel en/of badge aan te hangen, zo verlies je deze zeker niet.

Het Coachend Team

Wil je meer lezen, klik op de link: april