Corona-update: woning 3, 4 & 9

Beste familie,

Huidige situatie woning 1 en 2

Op woning 1 en 2 wonen momenteel 8 bewoners met een bevestigde COVID-19 besmetting en 1 bewoner die negatief getest heeft. 1 bewoner verblijft nog in het ziekenhuis, ze zal hier langer moeten verblijven dan eerst aangegeven. Op woensdag 9 december zal door dokter De Vos, CRA, bekeken worden wanneer de isolatiemaatregelen op woning 1 en 2 kunnen stopgezet worden.

Momenteel zijn er 9 medewerkers met een bevestigde COVID-19-besmetting afwezig en hebben 5 collega’s het werk hervat.

Testing en huidige situatie woning 3, 4 & 9

Ten gevolge van een recente positieve testing van een collega, zijn we donderdag overgegaan tot een preventieve testing van alle bewoners van woning 3, 4 en 9 en de collega’s die de voorbije dagen op deze woningen gewerkt hebben.

Van 3 medewerkers moeten we het resultaat nog ontvangen, 8 medewerkers testten negatief en 1 medewerker testte positief.

Alle bewoners van woning 3 en 9 testten negatief, alsook 6 bewoners van woning 4. 2 bewoners van woning 4 hebben positief getest. Vanmorgen vertoonden 2 andere bewoners op woning 3 eveneens symptomen. Er werd een wisser afgenomen en deze zal vandaag naar het labo overgebracht worden. De familie van de bewoners werd hiervan reeds telefonisch verwittigd.

Alle bewoners van woning 3, 4 en 9 verblijven in kamerisolatie. Zij worden samen met de negatief geteste medewerkers hertest op vrijdag 11/12. Dit is 7 dagen na een mogelijk hoog-risico contact. De kamerisolatie wordt minstens aangehouden tot deze resultaten gekend zijn. Er is momenteel ook geen bezoek mogelijk op deze woningen.

Van zodra wij meer nieuws hebben, brengen we jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Mocht u nog vragen of bezorgdheden hebben, aarzel dan zeker niet om deze te stellen.

Vriendelijke groet,

Sarah Dupont
campusdirecteur