‘Bistro Keyhof’ opent de deuren op 3 november

De nieuwe Bistro zal woensdag, donderdag en vrijdag open zijn voor de lunch; telkens van 11u30 tot 13u30. Tijdens de namiddag kan je op woensdag en donderdag ook gewoon iets komen drinken in Bistro Keyhof, telkens van 13u30 tot 17u30.

Aanbod

We bieden u wekelijks een dagmenu, een pasta van de week, een broodje van de week en een slaatje van de week voorzien worden. Dit aanbod zal uitgehangen worden in de woningen, aan de Bistro en ook te raadplegen zijn via het infokanaal. Buiten het wisselende lunchaanbod zal er ook steeds een smos kaas/hesp, een portie soep, een spaghetti of een lasagne verkrijgbaar zijn.

Kom je lunchen?

Als bewoner kan je ervoor kiezen om het middagmaal te nuttigen in Bistro Keyhof en niet in de eigen woning. Dit wordt ten minste 3 dagen op voorhand doorgegeven. Bijvoorbeeld: Op maandagochtend voor 9 uur bestellen om donderdagmiddag het middagmaal te kunnen nuttigen in Bistro Keyhof.

Ook vrienden of familie zijn ’s middags van harte welkom, maar het is heel belangrijk om ook dan tijdig je lunch te bestellen. Dat kan via mail naar: bistro@keyhof.be

Dit betekent dat bezoekers ten laatste op maandagochtend voor 9 uur de bestelling voor het middagmaal op woensdag moet doorgegeven hebben; op dinsdagochtend voor het middagmaal op donderdag; en op woensdagochtend voor het middagmaal op vrijdag.

 

Betaalmogelijkheden

In Bistro Keyhof betaal je met bancontact of cash. Voor een bewoner kan er ook gekozen worden voor een oplaadbare kaart waar een bewoner eenvoudig zelf mee kan betalen.

Water van de waterfontein wordt voor elke bezoeker aan Bistro Keyhof gratis aangeboden.

Het dagmenu voor een bewoner is begrepen in de dagprijs en wordt afgerekend met een rode jeton die me vanuit de woning meekrijgt en afgeeft bij de kassa van Bistro Keyhof.

 

    

 

Actuele coronamaatregelen 

Bewoners van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen dienen in Bistro Keyhof geen mondmasker te dragen.

Alle andere bezoekers (vb. familieleden, vrienden, medewerkers en vrijwilligers) dragen wel een mondmasker. Uiteraard mag dit afgezet worden eens men aan tafel plaatsneemt.

 

Contact, informatie en suggesties

Imelda Vandenplas
coördinator van Bistro Keyhof